[ home ] [ GET / ref ] [ test ] [ leftypol ]

/ref/ - Refugee Camp

International
Name?

This field is optional. You can choose any name you want, or you can post anonymously by leaving this field empty.

Tripcodes are a way to identify yourself between posts without having to register with the site. To use a tripcode, enter your name as ‹name›#‹key›.You can choose anything you want as the key—it is private and will never be shown to other posters or stored on the server. For example:

Rarity#bestpony → Rarity!.4PK7yxdII

If you want a tripcode containing specific words, you can download a program designed to search for tripcodes, such as Tripcode Explorer.

Email?

Entering an e-mail is optional.

There are also code words you can enter here which perform certain actions when you submit your post.

  • sage — lets you post without bumping a thread.
  • nonoko — uses the original post behavior to redirect to the board index.

These can be used at the same time as an e-mail address by typing ‹email›#‹action›.

You can also use Skype names in place of an e-mail. The notation is the same as a link to a username on skype itself, which is skype:‹username›

Subject
Comment?
Giving emphasis
[b] Bold [/b] Ctrl + B
[i] Italic [/i] Ctrl + I
[u] Underlined [/u] Ctrl + U
[s] Strikethrough [/s] Ctrl + R
Hiding text
[?] Spoiler text [/?] Ctrl + S
[h] Hide block of text [/h] Ctrl + H
Special
[rcv] Royal Canterlot voice [/rcv] Ctrl + K
[shy] Fluttershy voice [/shy]
[cs] Comic Sans [/cs]
[tt] Monospaced [/tt]
[d20], [4d6] — Dice rolls
URLs and linking
Link to a post on the current board
>>1234
Link to another board
>>>/pony/
Link to a post on another board
>>>/pony/1234
Hypertext links
[url=https://www.ponychan.net/] Ponychan [/url]
File
Flag
Options
Password?

This field is for editing and deletions.


File: 1608977844554.jpg (113.19 KB, 856x463, drpavelimsauna.jpg)

/mämmi/ Sauna Edition Gomrad SpurdoCountry code: ref/redflag.png, country type: custom, valid:   33

#Politics
Kaikki Suomen kontekstiin liittyvä keskustelu tähän lankaan.

Anonymous Comrade 38

Hej små knattar!

Anonymous Comrade 45

>>38
>ruotsia
REEEE, REEEEE, ==REEEEEEEE==

Anonymous Comrade  50

>/mämmi/ on ensimmäinen kenraali laudalla
perusteltua ja suomipilleröityä

Gomrad Spurdo!n8NYIfg87I  55

File: 1609011284817.png (101.72 KB, 385x249, nytlopusatna.png)

>>38
Svedut vittuun meidän langasta!

Anonymous Comrade 67

Älkää ottako tätä liian henkilökohtasesti vaikka oisittekin tankittajia (mikä "tankie" muuten on suomeks?), pakko vaan vuodattaa ja ihmetellä kun aina tajuaa miten hyvin asiat itellä oikeesti on.

Tuleeko kenellekkään muulle sitä tunnetta et "miks ei vaan jätettäis tarpeeks hyvää rauhaan?" Siis kun vertaa muihin maihin, meil on parhaat lait melkeen joka asiassa ja asiat on yleensä parhaiten... helposti unohtaa et monissa maissa ihmisiä kuolee nälkään, sodassa, kansanmurhissa tai ei oo perusoikeuksia eikä välttämättä pääse nettiin ainakaan yhtä helposti, nopeesti ja vapaasti kun me.

Totta kai vituttaa et poliitikot aina vääntää yhteiskuntaa epätasa-arvosempaan suuntaan omaa etua tavotellessa, mut tähän on pakosti muitakin ratkasuja kun enemmän vasemmalle meneminen. Siis oishan se kiva jos mentäs vähän enemmän vasemmalle, mut talousasiat yms ei oo ainakaan mun mielestä lähellekkään yhtä tärkeitä kun oikeusvaltio.

Haukkukaa vaan luokkapetturiks tai mikskä vaan, mut musta on ihan OK olla köyhä Suomessa nykytilanteessa vaikka tietenkin ainahan asiat vois paremminkin olla. En vois ikinä tukee kirjaimellista kommunismia koska oon työkyvyttömyyseläkkeellä ja joka kerta kun puhun tästä kommunistien kanssa, vastaus on "kommunismissa sulla kaikki pysyis samana" koska Marx sano "from each according to his ability to each according to his needs" mut toiset kommunistit sanoo suoraan että mun tilanteessa olevat tapettais loisina... niin että kummin siinä sitten kävis, en ehkä ymmärrettävästi haluis ottaa sitä riskiä.

Anonymous Comrade  68

>>67
Toki, mutta poliittinen apatia väistämättä johtaa yhteiskunnan instituutioiden romahtamiseen. Tämän takia itse olen asettunut sosiaalidemokraattien riveihin ja pyrin ajamaan strategisesti vasemmistolaista politiikkaa. Yksityistämiset, liittojen tippuvat jäsenmäärät ja oikeistolaisten puolueiden voima ovat uhkana hyvinvointivaltolle eikä sitä voida turvata muuten kuin tukemalla vasemmistoa.

Anonymous Comrade  69

>>67
Mitä työttömiin tulee, jokaista yksittäistä kommunistia joka pitää niitä sosiaalisina loisina kohden on kymmenen fasistia kuolaamassa mahdollisuudesta päästä eroon ei-tuotannollisesta ylijäämäväestöstä. Kärjistettynä äärimmilleen, näkyy ideologia puhtaimmillaan ja erot niiden välillä. Loppujen lopuksi, valinta on hyvin yksinkertainen.

Fin SocDem  279

File: 1610558968272.png (36.33 KB, 1295x221, Capture.PNG)

Jos tämä Persujen kannatus jatkuu eduskuntavaaleihin asti niin ollaan aika kusessa, kun he päätyvät hallitusneuvottelijan asemaan ja mahdollisesti tulee toinen porvarihallitus vuonna 2023. Toistaalta kunnallisvaaleissa on matalampi äänestysaktiivisuus niin tämä voi pelastaa hallituspuolueet täydeltä nöyryytykseltä mutta toivoni asian suhteen on todella heikko. Kampanjointia jäljellä vajaat 3kk eikä demarit saa itseään kasaan vieläkään.


Delete Post [ ]
Edit Post
Posts on this board may be edited for 2 hours after being made.
[ home ] [ GET / ref ] [ test ] [ leftypol ]